Ние сме с ясната представа, че ще управляваме, нямаме право да

...
Ние сме с ясната представа, че ще управляваме, нямаме право да
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Марин Киров има смели планове за Царево

Ние сме с ясната визия, че ще управляваме, нямаме право да лъжем и вършим напразни обещания, сподели Марин Киров и показа амбициозната си стратегия за Царево

„ След 4 години си бленувам да видя една още по-развита, съвременна и гостоприемна община. Царево да продължава да бъде водач по Южното Черноморие. Една община, която е малко по-сплотена и върнала се към корените си. “ Това сподели претендентът за кмет на ГЕРБ за община.

Той гостува в подкаста на Флагман.бг за прям диалог, застъпвайки освен предизборната му стратегия, а и мотивацията му за връщане в родния му град.

За някои номинацията му бе изненадваща, тъй като ръководи сполучливо 12 години и печелеше безапелационно всеки избор, даже и в най-тежкия интервал за ГЕРБ на национални равнище. Всички в администрацията му обаче знаеха още от 2019 година, че той ще си тръгне в края на този мандат, тъй като помнеха неговите думи, а и знаеха, че Георги Лапчев е човек, който държи на думата си и щом един път е споделил, че ще се отдръпна, значи ще го направи. 

Неслучайно Лапчев притегли преди две години към екипа си Марин Киров, приготви го, увери се, че той може да продължи положителните планове за Царево и повери щафетата.

заряза обещаваща кариера на правист в София, с цел да се върна преди две години в родния си град Царево. Той е приключил гимназията в Царево, по-късно „ Право “ още веднъж с отличие. Работил е за малко в общинска администрация Царево след дипломирането си като юрист, само че след това се мести в столицата, където се утвърждава като извънреден специалист. Бил е част от екипа на президента Георги Първанов, както и в Народното събрание в две комисии, в това число и тази за смяна на Конституцията през 2015 година. Има опит и в Министерството на правораздаването в Съвета по правосъдна промяна с министър Екатерина Захариева.

е с необятен набор от контакти с хора от цялата политическа палитра. Заради това и през годините повече се е възприемал като специалист, а не като политик.

„ Амбицията ми е с повече диалози с хора, по-широк публичен спор и закопаване на томахавките да продължим посоката за развиване на Царево. Факт е, че общината е преобразена за тези 12 години “, безапелационен е претендентът за кмет на ГЕРБ.

В подкаста на Флагман.бг той приказва и за връзките си с досегашния градоначалник Георги Лапчев.

„ Той е индивидът, който преди две години ме предложения да вземам участие в екипа му, тъй като реши, че мога да допринеса за някои от плановете. Отношенията ни са другарски и експертни. Той е човек, който натрупа доста сериозен управнически опит. Доказа, че не е значимо какъв брой огромно е обитаемото място, а е значимо да се отстояват ползите на жителите. За мен неговото отдръпване не е изненада, тъй като още, когато завоюва третия мандат разгласи, че след тези 4 години се отдръпва “, добави Киров.

„ Георги Лапчев ни уточни пътя, по който да продължим развиването на Царево. Ние сме с ясната визия, че ще управляваме, нямаме право да лъжем и вършим напразни обещания. Заветът му е в тази тенденция – да продължим с още по-бързи темпове да развиваме Царево “, сподели още Марин Киров.

Той е безапелационен, че има цялостната независимост да избира екипа си. Негово е било предлагането за подредбата на листата на ГЕРБ и заложил на много нови имена, постигайки умела сплав сред опит и стремежа на младостта.

Сред новите лица в листата блестящо изпъква Димитър Йовнов, който бе неофициален водач на доброволческите отряди, които помагаха на бедстващите в Царево.

Марин Киров влиза в акцията с нов публичен контракт – да се продължи всичко стартирано като работата по Общия организационен проект, пречиствателните уреди и многофункционалната спортна зала.

Той акцентира, че е в отлични връзки с кмета на Бургас Димитър Николов с който имали диалози за реализирането на общи районни планове.

Вижте повече в нашия подкаст с претендента за кмет на Царево:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР